Call us
Bouwkundig of kunststof zwembad

Bouwkundig of kunststof zwembad

Je droomt van een zwembad in uw tuin maar je weet niet juist welk type zwembad je moet kiezen?


Welk type zwembad zoekt u juist? U zal ongetwijfeld deze vraag vrij snel krijgen van de zwembadbouwer waar u meer informatie vraagt over het leggen van een zwembad. Er zijn verschillende soorten zwembaden te vinden op de markt maar graag geven wij even kort enkele verschillen mee tussen de bouwkundige (linerbaden) en de kunststofbaden (HDPE).


Bouwkundig bad

Het voordeel van een bouwkundig bad is dat u zelf de vorm en volume van het bad kan bepalen. Wenst u een speciale maat en een speciale trap bijvoorbeeld dan opteert u best voor een bouwkundig zwembad. Het nadeel bij een bouwkundig zwembad is de termijn van leggen. Naast de graafwerken komen er veel beton en bouwwerken bij kijken. 

Kunststof bad

Een kunststof bad is visueel heel strak en meestal beperkt in lengte aangezien deze op voorhand in een productiebedrijf onder perfecte weersomstandigheden gemaakt worden. De plaatsing van een onverwoestbare kunststof kuip gebeurt vrij snel waardoor u in een mum van tijd kan zwemmen. Garantie op een kunststofkuip van Wellness Totaal bedraagt standaard 20 jaar!

Word je ook warm van onze nieuwtjes?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van onze laatste nieuwtjes, opendeurdagen, demodagen en nog veel meer.
Voornaam
Naam
Email
Ik heb interesse in:
Ja, ik ga akkoord met de privacy policy

Contactgegevens

Wellness Totaal BV

Ingooigemstraat 21A

8553 Otegem (Kortrijk)
België


info@wellnesstotaal.be

+32 479 43 86 05

facebook
All rights reserved - Wellness Totaal - algemene voorwaarden - privacy
edit afsluiten